KONYA / EMİRGAZİ - Emrulgazi İmam Hatip Ortaokulu

Emrulgazi İmam Hatip Ortaokulu

AKMESCİT MAH. 87029. SK. NO 10 EMİRGAZİ / KONYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1930
Öğretim Şekli :normal öğretim
08:35-11:45 13:00-15:20
kalorifer
İngilizce, Arapça
Ulaşım
Öğretmenlerimizin bir kısmı Ereğli merkezde bir kısmı da Emirgazi ilçe merkezinde kalmaktadır. Öğretmenlerimiz için Ereğli´ye özel öğretmen servisi bulunmaktadır.
Taşımalı öğrenci servisi vardır.
Emirgazi/ Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Emrulgazi Ortaokulu ile aynı binada bulunmaktadır. Emirgazi İlçe Merkezinde olup Konya merkeze 140 km uzaklıktadır. Ayrıca sınır il olan Aksaray il merkezine 65 km uzaklıktadır.
okul içi ve ilçe okullar arası çeşitli dallarda müsabakalar düzenlenmektedir.
Sıfır Atık kütüphanemiz mevcuttur.
eTwinning, tübitak